BothBest Nu biedt betaalbare en duurzame bamboe vloeren en Decking Solutions

BothBest, een gerenommeerde fabrikant van bamboe producten, biedt nu kosteneffectieve en duurzame bamboe vloeren en vloeren oplossingen.

BothBest, een producent en leverancier van verschillende soorten bamboe producten, heeft zijn fabriek in Xuancheng, een stad in Anhui provincie van China, waar duurzaam geoogst bamboe gemakkelijk beschikbaar zijn. Het bedrijf trekt nu voor de hand liggende voordelen van de nabijheid van de grootste bamboe reserve in China, en biedt aanzienlijke kostenvoordelen aan haar afnemers. De eigenaren, echter vol dat ze bieden niet alleen rendabel, maar ook duurzame oplossingen voor hun afnemers in China en over de hele wereld.

“We enige bron bamboe dat 5-8 jaar uitgebreid worden geoogst. We kopen alleen bamboe die op duurzame wijze worden geoogst. De zorgvuldige keuze van de grondstoffen en de resultaten apparatuur verhoogde stabiliteit en duurzaamheid van de producten Bamboe Parket. Trouwens, als gevolg van de aanzienlijke locatie voordelen, we zijn in staat om van bamboe producten te produceren, meer in het bijzonder vloeren en terrasplanken producten, tegen een aanzienlijk lage kosten “, zei een sales en marketing executive van de China gevestigde bedrijf.

“We maken ook gebruik van top-flight Duitse en Italiaanse frezen apparatuur, die de downtime vermindert en verhoogt de totale productiviteit van onze fabriek. Onze ervaren lokale arbeidskrachten is zeker een aanwinst en we willen onze capaciteit toenemen in de toekomst ook “, voegde de verkoop en marketing executive. Het bedrijf is nu gericht op de binnenlandse en buitenlandse verkoop te verhogen. Op hetzelfde moment, het bedrijf wil ervoor zorgen top-kwaliteit als ze niet willen inleveren op de kwaliteit.

“Sinds onze oprichting hebben we in overeenstemming met de kwaliteit als het aanbieden van grote waarde voor het geld is onze jarenlange doelstelling was geweest. We zullen zeker meer richten op het houden van de bamboe terrasplanken productiekosten laag. Trouwens, onze toegenomen focus op het brengen van meer variatie en diversiteit in onze producten spreekt boekdelen over onze onmiddellijke en toekomstige zakelijke doelstellingen. Wij willen voldoen aan de kwaliteit van het product door de Chinese en internationale regelgevende instanties stellen “, vertelde de CEO en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Hij zei dat het bedrijf zou kunnen deelnemen aan een aantal beurzen en soortgelijke evenementen in de komende paar maanden de tijd om hun duurzame en kosteneffectieve bamboe producten te promoten.

Over het bedrijf
BothBest bamboe vloeren Co Ltd is een gerenommeerde bamboe vloeren en terrasplanken producten fabrikant uit China.

Om meer te weten, bezoek http://www.bambooindustry.com/nl/

Media Contact
Company Name: Bothbest
Contact Person: TONY HE
Email: tony@bambooindustry.com
Phone: +86 563 303 2211
City: Xuancheng
State: Anhui
Country: China
Website: http://www.bambooindustry.com/nl/