Bilglas experten Glaskedjan oppnar glasmasteri i Falun

Glaskedjan kommer fran och med i sommar att finnas pa Gjutaregrand 4 i Falun. Huvudfokus for etableringen ar Bilglas i Falun. Vi onskar Glaskedjan i Falun all lycka till.

Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 70 platser runtom I Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, har alla glasmästare kvar sitt lokala ägande och sin lokala prägel.

Vi månar om såväl glasmästeri hantverket som den lokala närvaron och skapar förutsättningar för de lokala enheterna att bli så bra som möjligt på sina lokala marknader. Vi samverkar därför kring många delar bl.a. avtal, administration och marknadsföring. Kvalitets – och Miljöcertifieringen enligt ISO 9001 och ISO 14001 är ännu ett led i detta.

Glaskedjans lokala glasmästerier erbjuder professionell hjälp med allt från bilglas, stenskott, inredningsglas och inglasade uterum, inglasade balkonger och altaner till totala inglasningar och solfilm. Glaskedjan samordnar sina tjänster över hela landet och kan erbjuda rikstäckande företag hjälp med t.ex. fasadglas, entrépartier, glasreparation och serviceavtal. Vår kunskap, erfarenhet och lokala närvaro borgar för att vi service till såväl privatpersoner som företag.

Frågor?

Glaskedjan i Falun, vd Freddy Blåder. Mail:falun@glaskedjan.se, Tel: 023-26622.

För mer information om Glaskedjan kontakta Staffan Thorsén, vd för Glaskedjan i Sverige AB.

Mail: staffan.thorsen@glaskedjan.se, Tel: 070-699 84 17

För allt inom bilglas. Hemsida: https://falun.glaskedjan.se/

Media Contact
Company Name: Glaskedjan I Falun
Contact Person: Freddy Blåder
Email: Send Email
Phone: 023-26622
Address:Gjutaregränd 4, 791 51 Falun
Country: Sweden
Website: https://falun.glaskedjan.se/